Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – ΑΟ Σελλάνων...

ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Γιάννης Μπουρνάκας.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Χρήστος Καραθάνος ενώ την αντίστοιχη της Καρδιτσιώτικης ομάδας ο Γιάννης Μπαλτάς.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιάννης Μπουρνάκας: Να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία την ομάδα του Δίον, όπως και στον πρώτο γύρο ήταν άποψη η φιλοξενία μας έτσι σήμερα τα παιδιά ανταποδώσανε.

Εμείς ήρθαμε εδώ για να τελειώσουμε με την υπόθεση παραμονή, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε. Θεωρώ όμως ότι το ξεκίνημα της ομάδας μου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του ματς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει και από κει και πέρα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς γιατί είμαστε μία ομάδα που ειδικά αν βρει χώρους και προηγηθεί είναι δύσκολο μετά να μας αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Από τη στιγμή που δε βάλαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήγαμε στο ημίχρονο πίσω με 1-0, στο δεύτερο η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η ίδια. Φάγαμε πολύ νωρίς το δεύτερο γκολ και νομίζω ότι δεν δείξαμε την αντίδραση που θα έπρεπε για να δημιουργήσουμε και να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Ειδικά μετά το 70’, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θεωρώ ότι ήταν μία δίκαιη νίκη του αντιπάλου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Δία.

Παναγιώτης Παρασίδης: Να ευχηθώ στο συνάδελφο και στην ομάδα του καλή συνέχεια. Δικαιολογήσανε την υψηλή βαθμολογική τους θέση. Παίξαμε με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος μας έβαλε πραγματικά δύσκολα αλλά πιστεύω ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο για μένα ήταν μοιρασμένο. Σίγουρα στη μεγαλύτερη διάρκεια ο αντίπαλος είχε κατοχή της μπάλας αλλά την είχε από επιλογή δική μας και όχι λόγω την ικανότητας. Προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε την άμυνα του αντιπάλου πιο ψηλά και για να το κάνουμε αυτό τους δώσαμε τη μπάλα με το όποιο ρίσκο εμπεριέχει αυτό. Προσπαθήσαμε να βρούμε φάσεις στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αυτή είναι η πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ σε μία φάση που έγινε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα γκολ που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα και η πραγματικότητα είναι ότι αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους δύο μήνες φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα και ας μην έρχεται.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους για άλλη μια φορά για αυτό που κάνουμε. Είναι όντως μία αξιόλογη προσπάθεια που πλέον είμαι πολύ αισιόδοξος πως στο τέλος αυτή η ομάδα θα κερδίσει την κατηγορία.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι. Με τη φάση του Μανίκα στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε αλλά στην πρώτη πολύ καλή φάση του δευτέρου καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 και από κει και πέρα διαχειριστήκαμε το ματς. Προσπαθήσαμε περισσότερο να μην κινδυνεύσουμε, μειώσαμε τις αποστάσεις, τους χώρους και δε θυμάμαι κάποια πολύ αξιόλογη φάση του αντιπάλου. Νομίζω ότι εν τέλει το 2-0 είναι καθ’ όλα δίκαιο.

Γιάννης Μπαλτάς
: Μπήκαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίξαμε έτσι όπως μας είπε ο κόουτς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς πιο νωρίς, ατυχήσαμε και σκόραρε πρώτα ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως προσπαθούμε πάντα να το γυρίσουμε, δε μας βγήκαν κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε νωρίς ο αντίπαλος και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στόχος τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της ομάδας μας.

Χρήστος Καραθάνος: Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη. Μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι για να κάνουμε ότι μας είπε ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα. Προηγηθήκαμε, βάλαμε και δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.


Γραφείο Τύπου Δία Δίου