Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Χρυσίδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Πρωταθλητής Ελλάδας στους πανελλήνιους αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη των Τρικάλων...

αναδείχθηκε ο γίγαντας ύψους 1,92 Χρυσίδης Αχιλλέας των Ολυμπίων Κατερίνης, νικώντας τρεις αντιπάλους του στην βαριά κατηγορία των 110 κιλών.

Επίσης για μια ακόμη χρονιά απέδειξε την σταθερότητα και την αξία του ο Γκίρνης Ραφαήλ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά μετά από 4 νικηφόρους αγώνες και μια ήττα.

Το επόμενο μετάλλιο για τους Ολύμπιους και την πόλη της Κατερίνης το οποίο ήταν και το πρώτο του σε πανελλήνιο επίπεδο ήταν το ασημένιο στα 48 κιλά από τον Ευρυπίδη Αποστόλου.

Το καρέ συμπλήρωσε με την 7η θέση στα 110 κιλά ο Αρίων Κολωσέντας φέρνοντας έτσι παρά τις πολλές ελλείψεις αθλητών (λόγω γρίπης ) την Κατερινιώτικη ομάδα στις 4 κορυφαίες της Ελλάδας μετά τα Α. Λιόσια τον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Αθηνών.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο προπονητήριο των Ολυμπίων που εδρεύει στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Κατερίνης (Κανελλόπουλου 2) μιας και κέρδισαν θέση στην Εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους επόμενους μεσογειακούς αγώνες.