Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Tην πρωτιά και κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου απολαμβάνει η Μικτή μας ομάδα Κ-12 της ΕΠΣ Πιερίας περνώντας στην επόμενη φάση.

Δεύτερη τερμάτισε στην βαθμολογία του 2ου ομίλου και η Μικτή μας ομάδα Κ-14 ισοβαθμώντας με την ΕΠΣ Πέλλας όπου με βάση το μεταξύ μας παιχνίδι παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση η ομάδα της Πέλλας.

Με ισοπαλίες έπεσε η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μικτών μας ομάδων για την α΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΟ στο Αμύνταιο Φλώρινας.

Κ-12 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας 1-1

Κ-14 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας 2-2

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την 7η και τελευταία αγωνιστική για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ-12 και Κ-14 με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας. Πλούσια και ποιοτικά αγωνιστικά ήταν η 7η αγωνιστική για την Κ-12 ο προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους μικρούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική επίδοση. Το τέρμα πέτυχε ο: 1-1 Μπόζογλου.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-12:(προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος), Κυρκασιάδης (Ευαγγελόπουλος), Αλχαζίδης(Βελισσαρίδου), Κίτσιος(Ζώρας), Μπόζογλου, Ζαμαντζάς(Φασφαλής), Τσακιρίδης(Πατσιοδήμος), Παπαδόπουλος(Θαμνίδης), Στογιάννος, Παρασίδης.

Καταπληκτική επίδοση παρουσίασαν και οι νέοι ποδοσφαιριστές της Κ-14 του προπονητή Παναγιώτη Κυπαρίσση οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, παρουσιάζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή πετυχαίνοντας καταπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα, αλλά τελικά δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν την καθολική υπεροχή που είχαν παραμένοντας στο τελικό 2-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι: 0-1 Παλαιολόγου Χ., 2-2 Λάμπρου Α.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-14:(προπονητής Παναγιώτης Κυπαρίσσης), Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Π., Παπαδημητρίου Α., Μπατζογιάννης Β., Στεφανίδης Κ., Ανυφαντής Μ., Αποστολίδης Γ.(Ξανθόπουλος Ν.), Ορφανίδης Χ.(Κουρνούτης Σ.), Χατζηπουργάνης Α.(Λάμπρου Α.), Παλαιολόγου Χ., Μανουσαρίδης Ε.(Ουσταμπασίδης Ν.) Αποστολή: Ανθίτσας Κ., Λαφατζής Ε., Κωνσταντινίδης Β.

Έτσι με βάση την προκήρυξη της ΕΠΟ η ομάδα μας Κ-12 ως πρώτη αγωνίζεται με την δεύτερη του 1ου ομίλου. Συγχαρητήρια στις άψογες ομάδες μας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, φίλαθλοι, προπονητές και φίλοι των παιδιών, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας οι Αντιπρόεδροι Νίκος Σπαθάρης, Κων/νος Κούρτης και ο νοσηλευτής/διασώστης Κων/νος Φωτίου.

Ευχαριστούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για τα υπέροχα παιχνίδια, τις καταπληκτικές επιδόσεις τους και τα όμορφα συναισθήματα που μας χάρισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τους εξαίρετους προπονητές μας που στάθηκαν με αθλητικό ήθος και υποδειγματικά στα παιδιά, Παναγιώτη Κυπαρίσση και Ηλία Αδαμόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα για την παρουσία του στα παιχνίδια και την Τεχνική Επιτροπή των Μικτών μας ομάδων Σπαθάρη Νικόλαο, Κούρτη Κων/νο, Τσακνάκη Δημήτριο και Τσακιρίδη Βασίλη υπεύθυνο τύπου Μικτών ομάδων καθώς και τον νοσηλευτή Φωτίου Κων/νο.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων