Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Συνέχεια ανανεώσεων και αποδεσμεύσεων στον Δία Δίου

➤ Συνεχίζουν οι νεαροί Καραμήτρος και Καραΐσκος στο Δία

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρη Καραμήτρο και Βαγγέλη Καραΐσκο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αμφότεροι οι παίκτες του Δία την περσινή σεζόν δεν κατάφεραν να πάρουν λεπτά συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής δεδομένων των συνθηκών, παρ’ όλα αυτά πρόκειται για δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας μας και μπορούν να αποτελέσουν δύο χρήσιμα εργαλεία στη «φαρέτρα» του Παναγιώτη Παρασίδη για το μαραθώνιο της σεζόν 2020-21. Το Δ.Σ. του Δία Δίου εύχεται τόσο στο Δημήτρη όσο και στο Βαγγέλη καλή σεζόν με υγεία, επιτυχίες και πολλές εμπειρίες.

➤ Παραμένουν στο Δία οι τερματοφύλακες Χρήστος Μπαμπαΐτης και Νίκος Ευαγγέλου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Χρήστο Μπαμπαΐτη και Νίκο Ευαγγέλου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους δύο από τους τρεις τερματοφύλακες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21. Ο Χρήστος αποκτήθηκε από το Δία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αγωνίστηκε σε αρκετές αναμετρήσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη ο Νίκος που αποτέλεσε τον τρίτο κατά σειρά πορτιέρε της περσινής ομάδας, πήρε την ευκαιρία του σε δύο παιχνίδια Γ’ Εθνικής κόντρα σε Αταλάντη και Ηρακλή Λάρισας, καταγράφοντας μάλιστα μία εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο. Να αναφέρουμε πως η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με έναν ακόμη τερματοφύλακα ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του βασικού γκολκίπερ Γιάννη Ζωγράφου. Το Δ.Σ. του Δία Δίου εύχεται στο Χρήστο και στο Νίκο καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

➤ Τέλος ο Γιώργος Παναγιωτίδης από το Δία

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Παναγιωτίδη έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας. Ο Γιώργος ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Δία στη μεγάλη μάχη που έδωσε η ομάδα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του προβιβασμού από την Α’ ΕΠΣ Πιερίας στη Γ’ Εθνική, πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικές σεζόν από το 2017 μέχρι το 2019. Την περσινή χρονιά λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να «γράψει» πολλές συμμετοχές στην παρθενική σεζόν του Δία στη συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο όποτε κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα ήταν καθοριστικός. Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο για τη συνεισφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Η δήλωση του Γιώργου Παναγιωτίδη: «Μετά από 3 χρόνια στην ομάδα του Δία ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα, την διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως τους συμπαίκτες μου για το όμορφο κλίμα που είχαμε δημιουργήσει. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».