Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο Δήμος Κατερίνης δημοπρατεί το ισόγειο κατάστημα στην ΕΚΑΒΗ

Πρόκειται για το ισόγειο κατάστημα εμβαδού 284,10 τ.μ. με αύλειο χώρο εμβαδού 695,67 τ.μ., εντός του Συνεδριακού Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης (συγκρότημα ΕΚΑΒΗ) στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.


Οι παλιότεροι θα θυμούνται το συγκεκριμένο κατάστημα να λειτουργεί με διάφορες διευθύνσεις ως εστιατόριο ή και καφετέρια. Τελευταία το ισόγειο κατάστημα λειτουργούσε με το όνομα "ΕΚΑΒΗ ΠΑΛΛΑΣ". Από την στιγμή που αποχώρησε ο τελευταίος ενοικιαστής το κατάστημα παρέμεινε για άγνωστους λόγους κλειστό για πολλά χρόνια, ενώ τελευταία χρησιμοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική διοίκηση ως "Η χώρα της χρωματιστής περιπέτειας", ένα διαδραστικό παιχνίδι για μικρά κυρίως παιδιά στο Πάρκο των Χρωμάτων.


Η μίσθωση του χώρου θα διαρκέσει εννέα (9) χρόνια και η ελάχιστη τιμή προσφοράς ορίζεται το ποσό των 14.400 ευρώ τον χρόνο και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως, επί του εκάστοτε καταβαλλομένου, για κάθε χρόνο της μίσθωσης, καθώς και για κάθε χρόνο τυχόν αναγκαστικής παράτασης αυτής, κατά το ποσοστό του συνόλου της μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγουμένου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), όπως αυτή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Για να συμμετέχει κάποιος στην δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει εγγύηση της τάξης των 14.400 ευρώ.

➤ Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην Κατερίνη, στα γραφεία του Δήμου Κατερίνης, Πλ. Δημαρχείου 1, 1ος όροφος, την 30-06-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Τυχόν επαναληπτική, θα γίνει στις 7-07-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. Αν και η δεύτερη δημοπρασία δε φέρει αποτέλεσμα η εκμίσθωση θα μπορεί να γίνει με απευθείας συμφωνία, τους όρους της οποίας καθορίζει το ΔΣ.




➤ Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την απόφαση στην Διαύγεια ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%97%CE%925%CE%A9%CE%95%CE%A4-%CE%A757?inline=true


*Οι φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" είναι πριν τον "καλλωπισμό" του χώρου και πριν από την λειτουργία του "Πάρκου των Χρωμάτων".