Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

O Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας σας προσκαλούν σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ» Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση και των στελεχών της ΕΓΔΙΧ, σχετικά με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 1023/2019, η οποία θα εφαρμοστεί από το 2021 και θα αντικαταστήσει όλα τα επί μέρους εργαλεία ρύθμισης οφειλών που υπάρχουν έως σήμερα (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προστασία πρώτης κατοικίας, εξωδικαστικός μηχανισμός, πτωχευτικός κώδικας).

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης: ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Φώτης Κουρμούσης Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπ. Οικονομικών.

Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας κρίνεται σημαντική.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ. 2351023211 εσ.-5-, e-mail: info@champier.gr), έως 18/12/2020 .