Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Πρώτη η ομάδα γυναικών τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2021 (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Χαριτίδου Παυλίνα, Κοκτσίδου Κασσιανή και Χαρίση Αικατερίνη του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο ομαδικό γυναικών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2021.


Την 2η θέση κατέκτησε ο Χαρίσης Ευάγγελος και η Κοκτσίδου Κασσιανή στο μεικτό ομαδικά Ν. Ανδρών-Γυναικών.

Ο Ευάγγελος Χαρίσης επίσης κατέλαβε την 3η θέση στο ατομικό των ανδρών. Ο Δαμκαούτης Ανέστης 4ος στο ομαδικό ανδρών και 5ος στο ατομικό. Ο Χαρίσης Κωνσταντίνος 4ος στο ομαδικό και 13ος στο ατομικό.

Μία καταπληκτική χρονιά για το τμήμα τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης που βαδίζει από την μία επιτυχία στην άλλη δείγμα της πολύ καλής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται με την επίβλεψη του Γιάννη Χαρίση!

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ν. Χράνη ωθούν τους αθλητές-τριες του Αρχέλαου Κατερίνης στο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να κάνουν γνωστή την πόλη μας πανελλαδικά αλλά και στην Ευρώπη, αφού ο Χαρίσης Ευάγγελος θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες στην Πολωνία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας.

Το σίγουρο είναι με όσα έχουμε δει και γνωρίζοντας το επίπεδο των αθλητών του Γιάννη Χαρίση, ότι θα συνεχίσουν στο μέλλον να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις επιδόσεις τους και τις συμμετοχές τους σε μεγάλους αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!