Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Έκλεισε το κολυμβητήριο Κατερίνης! Λόγω έλλειψης πετρελαίου...

Κλειστό είναι από σήμερα το κολυμβητήριο Κατερίνης και θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή από ότι έχουμε πληροφορηθεί λόγω έλλειψης πετρελαίου!

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι σταματήσανε τα πάντα, προπονήσεις, αγωνιστικά τμήματα (υπήρχαν αγώνες αυτή την περίοδο, ώρες κοινού και φυσικά το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για τα δημοτικά σχολεία που τόσο πολύ περίμεναν οι γονείς και είχε αργήσει φέτος να ξεκινήσει.

Υπάρχει αγανάκτηση τόσο στους συλλόγους όσο και στους γονείς και η απορία πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει μέριμνα ώστε τουλάχιστον το βασικό που είναι το πετρέλαιο να μην λείψει για να λειτουργήσουν οι πισίνες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ημέρα που παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο λόγω πετρελαίου, έχει σαν συνέπεια το να παγώνουν τα νερά και φυσικά το περιβάλλον του κολυμβητηρίου, οπότε όταν θα γίνει ξανά προμήθεια πετρελαίου να απαιτηθεί σχεδόν η διπλάσια ποσότητα για να μπορέσουν τα νερά να επανέλθουν στην προηγούμενη θερμοκρασία!

Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια γίνεται υπερπροσπάθεια από τους Συλλόγους για να μπορεί το κολυμβητήριο να λειτουργεί σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και να παρέχει όχι απλά τα βασικά της εκμάθησης κολύμβησης στα παιδιά μας, αλλά άριστες υπηρεσίες και τους αξίζουν για αυτό πολλά συγχαρητήρια. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι στην καρδιά του χειμώνα και δεν γνωρίζουμε το γιατί, ο Δήμος Κατερίνης και ο ΟΠΠΑΠ αφήνουν το κολυμβητήριο χωρίς πετρέλαιο!

Δυστυχώς η σημερινή είδηση του κλεισίματος του κολυμβητηρίου της πόλης μας λόγω έλλειψης πετρελαίου έρχεται να προστεθεί στα τόσα αρνητικά που υπάρχουν στο Β΄ ΔΑΚ και η "ΑΛΗΘΕΙΑ" έχει επισημάνει με πάρα πολλά ρεπορτάζ. Τι άλλο να περιμένουμε να δούμε στο Β΄ ΔΑΚ; Επίθεση από ακρίδες;