Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους από το Σάββατο 5/3/2022

Το «χαράτσι» των ράπιντ τεστ και ο «κεφαλικός φόρος» στους ανεμβολίαστους δεν θα τελειώσει ποτέ;

Δικαιοσύνη είναι να επιστραφούν στους Έλληνες και τις Ελληνίδες τα εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσαν για να κάνουν 2-3 ράπιντ τεστ την εβδομάδα, και που συνεχίζουν να κάνουν, που σε πολλές οικογένειες μεταφράζεται σε ένα ποσό που φτάνει και τα 200 ευρώ τον μήνα.

Όπως αποδείχτηκε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, νοσούν και μεταδίδουν το ίδιο. Είναι ένα καθαρά εκδικητικό, τιμωρητικό  και εισπρακτικό μέτρο, χειρότερο και από τον ΕΝΦΙΑ! Δεν έγινε για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά για να πιεστούν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν. «Θησαύρισαν» από τα ράπιντ τεστ, ιδιωτικές εταιρίες, φαρμακοποιοί, εισαγωγείς, κατασκευαστές, όλοι τους σε βάρος του Έλληνα και της Ελληνίδας που μετά βίας τα βγάζει πέρα και συντηρεί την οικογένεια του. Όταν το κόστος ενός ράπιντ τεστ ήταν περίπου στο 1 ευρώ, κοστίζει στους πολίτες από 6-10 ευρώ!

Ούτε επί τουρκοκρατίας δεν πλήρωναν οι Έλληνες τέτοια χαράτσια...

Να σταματήσουν και τα πρόστιμα σε επαγγελματίες και πολίτες για "παραβίαση" των μέτρων για τον κορονοϊό. Δεν είναι δυνατόν όταν δεν έχει ο πολίτης και ο επαγγελματίας να πληρώσει το ρεύμα του να τρώει πρόστιμα των 5.000-10.000 ευρώ, επειδή βρέθηκε ένα υπεράριθμο άτομο ή κάποιος ήταν όρθιος.

Και τέλος, να βάλει στην άκρη τον εγωισμό της η κυβέρνηση και να πάρει πίσω στις εργασίες τους, τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και είναι απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες.

Με ρεύμα και καύσιμα στα ύψη, με την ακρίβεια να κάνει πάρτι, με την ανεργία να καλπάζει, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος, το να έχεις μία κυβέρνηση που παραφυλάει να σε βάλει το ένα πρόστιμο πίσω από το άλλο, είναι ότι πιο εφιαλτικό.

Η κυβερνήσεις πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντι του...

* Φωτογραφία από René Bittner από το Pixabay