Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Σουηδική μελέτη αναφέρει ότι τα εμβόλια mRNA εισέρχονται στα ηπατικά κύτταρα και αλληλεπιδρούν με το DNA...

Η μελέτη έγινε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Lund στο Μάλμε της Σουηδίας. Η σουηδική μελέτη δημοσιεύθηκε στο MDPI και διαπιστώνει ότι το εμβόλιο της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μπορεί να αλληλεπιδράσει με το DNA.

Δύο χρόνια τώρα, όσοι υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκείς κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων mRNA και την αντίθεση τους προς αυτά, πόσο μάλιστα στον εμβολιασμό μικρών παιδιών και νέων, λοιδωρήθηκαν, κατηγορήθηκαν ως "ψεκασμένοι" και τέθηκαν στο περιθώριο τόσο από τις κυβερνήσεις όσο και από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτό είναι και το χειρότερο. Αντί οι κυβερνήσεις να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να ακούσουν όλες τις απόψεις για τον κορονοϊό, τα εμβόλια και τα μέτρα που θα έπρεπε να ληφθούν, περιθωριοποίησαν και δαιμονοποίησαν την άλλη άποψη (και επιφανών επιστημόνων), με αποτέλεσμα ο πολίτης να έχει μόνο την άποψη όσων η κυβέρνηση επέλεγε να ακουστεί. Αυτό δεν ήταν και δεν είναι αντικειμενική ενημέρωση και δεν πρόσφερε τα απαιτούμενα οφέλη για το κοινωνικό σύνολο και έφερε τον διχασμό, τον διαχωρισμό και τον ρατσισμό σε όσους αμφισβήτησαν τα μέτρα των κυβερνήσεων.

Η μελέτη των επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Lund αποδεικνύει ότι καμία άποψη δεν έπρεπε να αποκλειστεί και όλοι μαζί ενωμένοι, κυβερνήσεις και επιστήμονες θα έπρεπε να συνεργαστούν για το καλό της ανθρωπότητας. 

Μπορείτε να διαβάσετε την μελέτη εδώ: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

* Φωτογραφία από PublicDomainPictures από το Pixabay