Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Δράσεις υγειονομικών Πιερίας σε αναστολή εργασίας - Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε

  • Τετάρτη 31 Αυγούστου συναυλία στήριξης στις 7:30
  • Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 11:00 συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας
  • Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση 18:30 στη Θεσσαλονίκη
Δεν υποχωρούμε αν δε δικαιωθούμε
Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ένας χρόνος αναστολής εργασίας συμπληρώνεται για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (1 - 9 - 2022). Η χώρα μας σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη συνεχίζει την εφαρμογή τιμωρητικών μέτρων απέναντί μας. Ο αγώνας μας όμως, για την άρση αναστολής εργασίας, συνεχίζεται με μεγαλύτερο θάρρος και αποφασιστικότητα.

Η υπομονή, η συνεχής ενημέρωσή μας από έγκριτους παγκοσμίως επιστήμονες που αδίκως και σκοπίμως τέθηκαν στο περιθώριο, η αναίρεση κάθε επιστημονικής μελέτης, οι αντικρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες διαταγές των τηλεαστέρων της νέας ιατρικής, παγίωσαν την απόφασή μας να μη δεχτούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Διαδικασίες με παραβιάσεις πρωτοκόλλων, νομοθεσιών, θεσμών, συνταγμάτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αδύνατον να γίνουν αποδεκτά από ηθικούς και ελεύθερους πολίτες.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική διαχωρισμού των πολιτών που σκοπό έχει την αποδυνάμωση και εν τέλει την ιδιωτικοποίηση κάθε τομέα, πρώτα κύρια της Υγείας.

Καλούμε κάθε ελεύθερο πολίτη και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να ανακτήσει τα κοινωνικά του αντανακλαστικά και την ευαισθησία του.

Τα επιστημονικά δεδομένα όπου εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό, βεβαιωμένα πια, απαλλάσσουν τους ανεμβολίαστους από την άδικη κατηγορία ότι μόνον αυτοί διασπείρουν τον κορωνοϊό. Κατέρρευσε πλέον το αφήγημα που φόβισε και δίχασε την κοινωνία. Η εργαλειοποίηση μιας ομάδας εργαζομένων (υγειονομικών σε αναστολή) πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ .

Η αναστολή εργασίας χωρίς μισθό και ένσημα εδώ και ένα χρόνο, παρ' ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη υγειονομικού προσωπικού, είναι ένα απάνθρωπο, εκβιαστικό και τιμωρητικό μέτρο. Παράλληλα πλήττει και την υγεία των συμπολιτών μας που στερούνται τις υπηρεσίες Υγείας που δικαιούνται ως άνθρωποι μιας <<ευνομούμενης πολιτείας>>.

Εσύ θα μείνεις αμέτοχος;

Υγειονομικοί σε αναστολή Ν. Πιερίας