Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Απλά απαράδεκτο...

Χωρίς να ενημερώσει δημοσιογράφους (τουλάχιστον εμάς) και τοπική κοινωνία η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κατερίνης έδωσε σε παραλιακό δρόμο (Κορινός-Παραλία) το όνομα του Σέρβου πολιτικού Dragan Markovic Palma!

Την είδηση την πληροφορηθήκαμε μέσα από τα προφίλ στο... facebook, τόσο του Δήμαρχου Κατερίνης (αφού έγινε η ονοματοδοσία του δρόμου) και του ίδιου του Dragan Markovic Palma.

Μάλιστα ο κ. Palma, έγραφε από τις 27 Αυγούστου ότι... έρχεται στην Κατερίνη για την ονοματοδοσία!

Και εμείς είχαμε... μαύρα μεσάνυχτα, αφού καμία πρόσκληση και κανένα δελτίο τύπου δεν λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Κατερίνης που σε άλλες περιπτώσεις μας «βομβαρδίζει» με δελτία τύπου για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Προσωπικά θεωρούμε ότι η απουσία ενημέρωσης για την ονοματοδοσία του δρόμου, μας υποτιμάει πρώτα σαν πολίτες και μετά σαν μέσο ενημέρωσης.

➤Τι είχαμε γράψει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" στις 29 Οκτωβρίου 2021 όταν πάρθηκε η απόφαση της ονοματοδοσίας:  https://pierikialithia.blogspot.com/2021/10/blog-post_610.html

* Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η νυν Δημοτική Αρχή έκανε εγκαίνια στο ασανσέρ της "ΕΚΑΒΗΣ" και αυτό το γεγονός των εγκαινίων το πληροφορηθήκαμε αφού έγινε και από... δελτίο τύπου! Το ίδιο τελικά έγινε και με την συγκεκριμένη ονοματοδοσία αφού λάβαμε πριν από λίγο δελτίο τύπου ότι έγινε η ονοματοδοσία...

Απλά απαράδεκτο...