Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερίνη η πόλη που αγαπάει το χάντμπολ και το χάντμπολ την αγαπάει και αυτό! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα Ορφέας Κατερίνης - Φίλιππος Βέροιας)

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Εκατοντάδες νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια πλημμύρισαν σήμερα το πρωί το Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης, όλα τους με ένα κοινό σημείο. Την αγάπη τους για τον αθλητισμό και το χάντμπολ!

Πρώτα τα αγόρια του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης πιστά στο ραντεβού τους στις προπονήσεις τους. Τρεις ομάδες ακαδημιών χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος «ξύπνησαν» την γειτονιά του Β΄ ΔΑΚ με την ενεργητικότητα και το πάθος τους, για να αναλάβουν επάξια την σκυτάλη μέχρι το μεσημέρι τα κορίτσια του Ορφέα Κατερίνης που έδωσαν δύο φιλικούς αγώνες με την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, από όπου και οι φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

➤ Η άνοδος του χάντμπολ (χειροσφαίριση) στην Κατερίνη, είναι τεράστια και συνεχόμενη! Δίκαια η Κατερίνη διεκδικεί μία θέση ανάμεσα στις πόλεις που το χάντμπολ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσο και αν τα τελευταία χρόνια οι πρωτιές (και λόγω χρημάτων) έχουν κατηφορίσει προς Αθήνα μεριά, η Βόρεια Ελλάδα, με την Βέροια, την Νάουσα, την Έδεσσα, την Κατερίνη φυσικά, δηλώνει εμφατικά ότι η επιστροφή της στις επιτυχίες είναι απλά θέμα χρόνου.

Όσο για την πόλη μας την Κατερίνη, αν σε όλη αυτή την σπουδαία δουλειά που κάνουν ο ΓΑΣ Αρχέλαος και ο Ορφέας, υπάρξει κάποια στιγμή η ανάλογη βοήθεια και στήριξη από τους τοπικούς φορείς (Δήμος Κατερίνης, επιχειρηματίες, κ.α.), το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Το χάντμπολ της Κατερίνης θα μεγαλουργήσει. Χρειάζονται όμως χρήματα, γήπεδα, προπονητήρια, υποδομές και αθλητικό υλικό. ΓΑΣ Αρχέλαος και Ορφέας βάζουν την αγάπη, τον κόπο, το ταλέντο, την προσπάθεια, ας πράξουν λοιπόν τα δέοντα και οι τοπικοί φορείς, γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και τα αγόρια και τα κορίτσια των δύο αθλητικών συλλόγων χάντμπολ της πόλης μας το αποδεικνύουν καθημερινά!

➤ Δείτε φωτογραφικό υλικό από τους σημερινούς φιλικούς αγώνες ανάμεσα στον Ορφέα Κατερίνης και τον Φίλιππο Βέροιας: