Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η κυβέρνηση της ΝΔ εκδικείται τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς...

Και συνεχίζει να κάνει πλούσιους ιδιωτικές εταιρίες, φαρμακοποιούς και εργαστήρια!

Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, αφού υποχρεώνει τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς σε υποχρεωτικό ράπιντ τεστ με δικά τους έξοδα, ενώ είναι γνωστό και πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν εξ ίσου τον κορονοϊό!

Έτσι επειδή οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί δεν υπάκουσαν και δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις της κυβέρνησης της ΝΔ και δεν εμβολιάστηκαν θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους τα αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας ράπιντ τεστ και να εξευτελίζονται σε ουρές φαρμακείων ή ιδιωτικών εργαστηρίων. Μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό εκπαιδευτικών (και άλλων κατηγοριών εργαζομένων και μη συμπολιτών μας), δεν έχουν νοσήσει ποτέ από τον κορονοϊό, την στιγμή που εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, νοσούν και ξανανοσούν!!! Παρόλα αυτά και χωρίς κανέναν προφανή λόγο προστασίας της δημόσιας υγείας και καθαρά εκδικητικά και εισπρακτικά η κυβέρνηση της ΝΔ υποχρεώνει αυτούς τους ανθρώπους σε συνεχόμενα ράπιντ τεστ και σε εκ νέου μεγάλη οικονομική επιβάρυνσή τους.

Πρόκειται για παράλογα, μέτρα που εδραιώνουν και διαιωνίζουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση μεγάλη μερίδας συμπολιτών μας που έχοντας μπροστά τους έναν δύσκολο χειμώνα, επιβαρύνονται με ένα περιττό έξοδο, απλά γιατί έτσι κάποιοι το θέλουν. Μιλάμε πλέον για θέμα επιβίωσης και υποβάθμισης της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων από τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης που εκλέχτηκε για να κάνει την ζωή τους καλύτερη και τελικά μόνο αυτό δεν κάνει. Αλλά αν η κυβέρνηση της ΝΔ περιμένει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα λυγίσουν και θα κάνουν στο σώμα τους μία ιατρική πράξη για την οποία δεν συναινούν, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένη...

➤ Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα γίνουν εκλογές και κάποιοι θα ψάχνουν με τα κιάλια να βρουν ψήφους...

* Φωτογραφία από Gordon Johnson από το Pixabay