Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Υπουργός της ΝΔ: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει»....

Για κάποιους μπορεί να θεωρείται αδιανόητο να ακούγεται μία τέτοια δήλωση από υπουργό, αλλά για εμάς είναι απόλυτα φυσιολογικό...

Γιατί έτσι μας βλέπει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αναλώσιμους και αν δεν «προσαρμοστούμε», αν δεν υπακούσουμε, αν δεν συμμορφωθούμε "προς τας υποδείξεις", θα πεθάνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Την συγκεκριμένη δήλωση έκανε ο υπουργός της ΝΔ Στέλιος Πέτσας στην τηλεόραση του Αντένα και για όσους δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν καυστήρες από αέριο σε πετρέλαιο με κόστος 1800-2000 ευρώ. «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει» είπε ο κ. Πέτσας, βγάζοντας δημόσια προς τα έξω την... "αγάπη, την κατανόηση και την συμπάθεια" της κυβέρνησης της ΝΔ προς τους αδύναμους οικονομικά πολίτες.

* Να θυμίσουμε ότι η ΝΔ "έσπρωξε" στην αρχή τους πολίτες να αλλάξουν τους καυστήρες από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο με το ανάλογο κόστος και τώρα τους παροτρύνει να τους αλλάξουν ξανά από αέριο σε πετρέλαιο!

Τα ίδια είπε και η κυβέρνηση της ΝΔ στους υγειονομικούς, αφού όσοι δεν την υπάκουσαν και δεν εμβολιάστηκαν, τέθηκαν σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας για 14 μήνες χωρίς να πληρώνονται ούτε 1 ευρώ και χωρίς να έχουν την δυνατότητα να εργαστούν κάπου αλλού, δηλαδή στην πραγματικότητα... να πεθάνουν! Να πεθάνουν από την πείνα, την ανέχεια, το άγχος!

Τα ίδια είπε η ΝΔ και σε όσους από τους εργαζόμενους, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, άνεργους πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν, αφού με την μέθοδο του υποχρεωτικού ράπιντ τεστ, τους εξαθλίωσε οικονομικά και υποβάθμισε το βιωτικό τους επίπεδο!

Τα ίδια είπε η ΝΔ για όσους δεν δηλώσουν υποχρεωτικά προσωπικό γιατρό. Θα πληρώνουν ακριβότερα φάρμακα και εξετάσεις!

➤ Τώρα πια, η ΝΔ δεν κάνει καν τον κόπο να κρυφτεί... Βγαίνει δημόσια υπουργός της στην τηλεόραση και μας λέει ότι αν δεν προσαρμοστούμε θα πεθάνουμε!

* Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay