Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα παρασύρει στο διάβα της τα πάντα...

Δικαστήριο στην Νέα Υόρκη με απόφαση του διατάζει την επαναπρόσληψη όσων ανεμβολίαστων απολύθηκαν από την εργασία τους και την αναδρομική αποζημίωση τους για τους μισθούς που στερήθηκαν.






➤ "being vaccinated does not prevent an individual from contracting or transmitting COVID-19."

"Ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει έναν άνθρωπο από το να κολλήσει ή να μεταδώσει κορονοϊό". Είπαν οι δικαστές! Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει 1400 ανεμβολίαστους υπαλλήλους της Νέας Υόρκης που απολύθηκαν από την εργασία τους με απόφαση του Δημάρχου της πόλης. Οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι είναι αστυνομικοί και πυροσβέστες.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα παρασύρει στο διάβα της τα πάντα. Το αρρωστημένο σαθρό οικοδόμημα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις μαζί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες φαρμάκων, ΜΜΕ, κ.α., καταρρέει μέρα με την μέρα. Όσοι με τις πράξεις τους έστησαν "ένα κυνήγι μαγισσών" κατά ανθρώπων που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, να μην δεχτούν μία ιατρική πράξη στο σώμα τους, στο σώμα των παιδιών τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Περιμένουμε στωικά, ανάλογες δικαστικές αποφάσεις από τους Έλληνες ανεξάρτητους δικαστικούς, που σε πρώτο βαθμό θα επαναφέρουν στις εργασίες τους όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, θα τους αποζημιώσουν αναδρομικά για αυτούς τους 14 μήνες που στερήθηκαν τους μισθούς τους και θα επιστρέψουν στα εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες όσα χρήματα υποχρεώθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ να ξοδέψουν από το υστέρημα τους σε αχρείαστα υποχρεωτικά ράπιντ, μοριακά τεστ κ.α. και που συνεχίζουμε όλοι οι εργαζόμενοι να τα πληρώνουμε ακόμα και σήμερα!

Θα τα πληρώσει η κυβέρνηση; Θα τα πληρώσουν οι φαρμακοποιοί; Θα τα πληρώσουν τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια; Θα τα πληρώσουν οι "ειδικοί" που μας έκαναν καθημερινά πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια; Θα τα πληρώσουν οι δημοσιογράφοι της περίφημης "λίστας Πέτσα"; Ας αποφασίσει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για αυτό!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει!!!

* Φωτογραφία από Sang Hyun Cho από το Pixabay