Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Δίας Δίου - Βατανιακός 0-2

Καλή προσπάθεια αλλά δίκαιη ήττα του Δία από τον ανώτερο Βατανιακό.

Παρότι κατέβαλε μία αρκετά αξιοπρεπή προσπάθεια κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ο Δίας Δίου γνώρισε την ήττα με 0-2 από το Βατανιακό στο γήπεδο του Δίον, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική των play off της Α' ΕΠΣ Πιερίας.

Το σύνολο του Παναγιώτη Σαρπότα πάλεψε σκληρά απέναντι σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα καθώς βρέθηκε σε πολύ μειονεκτική θέση από νωρίς, παρουσίασε τις στιγμές της στο δεύτερο μέρος ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα της σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βατανιακός ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιες αδράνειες στην αμυντική λειτουργία του Δία ανοίγοντας το σκορ στο 10’ με σουτ του Παρδάλη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 34’ ύστερα από τετ-α-τετ και εύστοχο πλασέ του Καραμανώλα κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες με ισάριθμα σουτ του Χρήστου Καραθανου, χωρίς όμως να κατορθώσει να πετύχει κάποιο τέρμα και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς με αποτέλεσμα ο Βατανιακός να εξασφαλίσει τη νίκη του.

Η ομάδα μας με αυτή την ήττα παρέμεινε στους 35 βαθμούς και στην 5η θέση και την επόμενη αγωνιστική (23/4) υποδέχεται στο Δίον την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κρομμύδας με α’ βοηθό τον κ. Χαλκίδη και β’ βοηθό τον κ. Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης (46’ Ξανθόπουλος), Αλεξανδρίδης (46’ Κουντούρης), Πείδης, Βούλγαρης (46’ Γκίνας), Σιαμάγκας, Α.Καραθάνος, Ζώβληκας, Χ.Καραθάνος, Καλαμπάκας (58’ Λαφατζής), Ν.Καραμήτρος, Μότσιας.

Βατανιακός Κατερίνης (Γιώργος Ποτουρίδης): Ευθυμιάδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος (46’ Παπαδόπουλος), Καλαιτζίδης, Καραμανώλας, Ανανιάδης, Παρδάλης (46’ Παντζιάλας), Δελαβερίδης, Μητράκας (66’ Τσικαδέρης).

Η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται στην ομάδα του Βατανιακού καλή συνέχεια στη σεζόν και να πετύχει τους στόχους της. Επίσης σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου εύχεται σε όλους καλή Ανάσταση με υγεία.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου