Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Το θέμα της πυρασφάλειας στο Β΄ ΔΑΚ, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ο Σάββας Καρυπίδης

Ανακοίνωση του Τμήματος Χάντμπολ του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:

«Το θέμα της έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας εν ισχύ στο κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), που είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί η ομάδα μας χωρίς τον κόσμο της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στις 28 Οκτωβρίου 2023 και στέρησε την δυνατότητα από τους φιλάθλους μας να στηρίξουν και εν τέλει να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης (και νεοεκλεγμένος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές), Ολυμπιονίκης και αρχηγός της ομάδας μας κ. ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ. 

Απάντηση δεν δόθηκε γιατί απουσίαζε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) κ. Γιάννης Νταντάμης.

Ευχαριστούμε τον Σάββα Καρυπίδη που άμεσα έκανε παρέμβαση για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα και αναμένουμε από τον Δήμο Κατερίνης όχι απλά να απαντήσει γιατί δεν ανανεώθηκε η πυρασφάλεια στο Β΄ ΔΑΚ, αλλά να μας ενημερώσει για το πότε θα ολοκληρωθεί, ώστε η ομάδα μας να αγωνιστεί ξανά μπροστά στους φιλάθλους της.

Το πρόβλημα της έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας εν ισχύ στο κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και στα 4 αγωνιστικά τμήματα (ένα μοριοδοτούμενο τμήμα για τις πανελλήνιες) των ακαδημιών μας.

Σαν Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, καλούμε όλους όσους είναι αρμόδιοι να δώσουν λύση στο θέμα της πυρασφάλειας ώστε άμεσα τα αγωνιστικά τμήματα μας και φυσικά και όλων των άλλων αθλημάτων που στεγάζονται στο Β΄ ΔΑΚ, να μπορούν να αγωνιστούν παρουσία θεατών.»