Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

"ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΑ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα για αυτό πρέπει να την τιμήσουμε ιδιαίτερα.

Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 μία ήπια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα, με συγκινητικές στιγμές, που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε. Μια γιορτή, με ανάμεικτα γιορτινά συναισθήματα, αφιερωμένη σε όλους μας. Μικροί και μεγάλοι σήμερα θα αναζητήσουμε ξωτικά και νεράιδες. Θα ψάξουμε και θα στολίσουμε το μαγικό δένδρο με οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα, φρούτα, κ.α που θα φέρει ο καθένας μας). Θα αναζητήσουμε την χαμένη παιδική μας αθωότητα. Οι παιδικές φωνούλες θα αντηχήσουν σε όλο το βουνό τραγουδώντας "τρίγωνα κάλαντα". Θα πιούμε κόκκινο κρασί θα κεραστούμε πεντανόστιμες λιχουδιές θα ανταλλάξουμε ευχές. Από σήμερα τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά!!! θα τα κάνουμε εμείς διαφορετικά… μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αρκεί να πιαστούμε όλοι χέρι ..χέρι.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή.  Να θυμάστε, ότι ένα ΝΑΙ δικό σας !!! μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις και μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά σας! Με τα τον στολισμό θα συγκεντρωθούμε στην ταβέρνα «ΑΓΝΑΝΤΙ» όπου τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και κατασκευές. Για την καλύτερη οργάνωση της δραστηριότητας, σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ : 5 € το παιδί

Δηλώσεις συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν οριστικοποιούν την συμμετοχή τους μέχρι ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚ 2021 στα γραφεία του συλλόγου Αλ. Ζαΐμη 3 (κάθε Τετάρτη 17:00 -21:00 ) ή στα τηλ., κιν: 698 4061 898 & 697 7587 345 ή στο Email: eoskaterinis@gmail.com

Συντονισμός και οργάνωση : Ε.Ο.Σ Κατερίνης.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: Φέρνουμε μαζί μας οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα , μπαλόνια, Φρούτα (αποξηραμένα, μανταρίνια, φέτες πορτοκάλι, φιρίκια,κ.λ.π), γλυκίσματα! ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του ξυλομπογιές, ρευστή κόλα UHU και ψαλιδάκι για τις κατασκευές!!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Απαραίτητα (Καλό ζευγάρι παπούτσια, μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ, Μπουφάν, Αντιανεμικό, μπλούζα, παντελόνι δεύτερο για τα παιδιά σκούφο-γάντια, νερό) Προσωπικά αντικείμενα. Και μη ξεχάσετε το χαμόγελο σας.»

«ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ »
«ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΦΑΤΝΗ»
«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ »