Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Το μέλλον του χάντμπολ της Κατερίνης είναι εδώ! (Φωτογραφίες)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι ακαδημίες χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στην... τετραπλή "αναμέτρηση" τους στην Βέροια με αντίπαλο την ομάδα του Φέρωνα.

Μίνι, Παμπαίδες Α΄, Παμπαίδες Β΄ και Παίδες, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και με εφόδια τις γνώσεις που αποκόμισαν από τους προπονητές τους και την σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, έδωσαν ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον του χάντμπολ στην Κατερίνη.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, πολύ σωστά έχει "επενδύσει" στο "κεφάλαιο" χάντμπολ -που μπορούμε να πούμε πλέον με περίσσια σιγουριά ότι υπάρχει άφθονο στο DNA της πόλης μας- έχει επανδρώσει το τμήμα με ανθρώπους που αγαπούν και αφιερώνουν όλο το είναι τους στην ανάπτυξη του αθλήματος και είναι βέβαιο ότι σύντομα όλη αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς, αφού τα μηνύματα που έρχονται από την πορεία των ακαδημιών χάντμπολ μόνο θετικά είναι.

Το σημερινό ταξίδι των "μικρών" στην γειτονική Βέροια, μπορεί να μην έφερε νίκες, αλλά γέμισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Αρχέλαου, αφού συνδυάστηκε με πολύ καλές εμφανίσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών χάντμπολ.

Η ομάδα των Παίδων, παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών αθλητών, και στην θέση τους αγωνίστηκαν νεότεροι ηλικιακά αθλητές, πρόσφερε μία πολύ θετική εικόνα παρά την ήττα από αυτή του Φέρωνα. Χωρίς τον τερματοφύλακα της και τρεις βασικούς παίκτες γηπέδου, οι Παίδες του Αρχέλαου απέδωσαν όμορφο χάντμπολ και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Οι Παμπαίδες Α' και Β΄, έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι αποτελούν μία υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ενώ η ομάδα "Μίνι" ήταν εντυπωσιακή και χάρμα οφθαλμών!

Η ανάπτυξη του χάντμπολ στην πόλη μας από τον ιστορικό  ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης, κάνει όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας και των αντίστοιχων υποδομών από πλευράς Δήμου Κατερίνης. Ο Αρχέλαος χρειάζεται ένα "σπίτι", ένα χαντμπολικό γήπεδο, το "Σπίτι του Χάντμπολ της Κατερίνης"!!!

Ελπίζουμε ότι υπό τη νέα διοίκηση του Δήμου Κατερίνης που αναλαμβάνει τον νέο χρόνο, αυτό να γίνει πραγματικότητα, και τα οφέλη για την πόλη μας είναι βέβαιο πως θα είναι τεράστια. Είναι κρίμα να χαθεί αυτή η φουρνιά των τόσο πολλών ταλαντούχων αθλητών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Οι "αντίπαλοι" τους προπονούνται και αγωνίζονται σε σύγχρονες αθλητικές υποδομές. Γιατί όχι και τα παιδιά μας;