Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ο Στίβος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψε την βασιλόπιτα του

Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Παρά το ψιλόβροχο, παιδιά και γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και "πλημμύρισαν" τον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του γηπέδου, όπου με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Στίβου.

Εκτός της βασιλόπιτας, υπήρχε ένας πλούσιος μπουφές με υπέροχα εδέσματα και ροφήματα, ενώ στους τυχερούς και τις τυχερές κληρώθηκαν δώρα από τους χορηγούς του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα έκοψε εκ μέρους του Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ο Έφορος Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) κ. Κανταρτζής Μιχάλης, που αναπλήρωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλκίνοο Τασόπουλο που απουσίαζε λόγω ασθένειας. 

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Κανταρτζής αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες, απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές, τους είπε να νιώθουν υπερήφανοι που ανήκουν στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Πιερίας και έναν από τους ιστορικότερους της Ελλάδας. «Όταν θα φθάσετε στην ηλικία μας, να είστε σίγουροι ότι θα νιώθετε υπερηφάνεια να λέτε, ότι κάποτε ήσασταν μέλη και αθλητές-τριες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης».

Χαιρετισμό εκ μέρους της Υπουργού κ. Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, μετέφερε ο εκπρόσωπος της κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Συλλόγου.

Το Τμήμα Στίβου ευχαριστεί θερμά τον Φούρνο Καραγκιοζίδη για την υπέροχη βασιλόπιτα που προσέφερε, τον Έφορο του τμήματος κ. Στανκίδη Λευτέρη, καθώς και τα καταστήματα "fouskitsa"και "Aggasport" για τα υπέροχα δώρα τους.

* Οι προπονητές-τριες του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, βρίσκονται κάθε απόγευμα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για ότι έχει να κάνει με τον "Βασιλιά των σπορ" και φυσικά να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας!