Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

2o Κυνήγι Θησαυρού Ρητίνης

Ποιος είναι ο περιζήτητος θησαυρός της Ρητίνης;

Το 2ο «Κυνήγι Θησαυρού Ρητίνης ξεκινάει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024. Δηλώστε συμμετοχή στο πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού, μέχρι 15-3-2024!

Στα παιχνίδια που έχουν ως περιεχόμενο το «Κυνήγι του Θησαυρού» συνήθως ψάχνουμε έναν «ψεύτικο θησαυρό» ακολουθώντας κάποια διαδρομή και λύνοντας αινίγματα, γρίφους ή απαντώντας σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων.

Φυσικά υπάρχουν και οι πραγματικοί θησαυροί για τους οποίους υπάρχουν πολλοί μύθοι και ιστορίες μυστηρίου. Μ αυτούς ασχολούνται κυνηγοί θησαυρών, χρυσοθήρες, ραβδοσκόποι, κ.α.

Εμείς Ρητίνη ξεκινήσαμε πέρσι ένα παιχνίδι «Κυνήγι Θησαυρού» που συνδυάζει τα δύο παραπάνω. Είναι παιχνίδι αλλά και ο θησαυρός δεν είναι ψεύτικος, υπάρχει κι είναι καλά κρυμμένος!!! Είναι ένα διαφορετικό «Κυνήγι Θησαυρού» που κανείς άλλος ποτέ δεν οργάνωσε!

Συνδυάσαμε τον μύθο με το παιχνίδι και την τοπική παράδοση κι έτσι δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο παιχνίδι με κυνήγι πραγματικού θησαυρού!

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, στις 11.00 το πρωί θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε αυτόν τον ξεχωριστό θησαυρό της Ρητίνης. Δέκα ομάδες θα ξεκινήσουν από την πλατεία του χωριού ακολουθώντας δέκα διαφορετικές διαδρομές για να φτάσουν, αν τα καταφέρουν, στον πολύτιμο θησαυρό!!

Είναι ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους όπου η διαδρομή της ανακάλυψης του θησαυρού, συνδέεται με τοπικές ιστορίες, περίεργους μύθους, τόπους μυστικούς, λέξεις μαγικές που πρέπει να βρεις, να πεις, να καταλάβεις για να μπορείς να συνεχίσεις, να φτάσεις μέχρι το θησαυρό.

Στην πρώτη ομάδα που θα φτάσει περνώντας με επιτυχία όλα τα εμπόδια, όλες τις παγίδες, ανήκει το μεγάλο δώρο του θησαυρού!

Σ όλους που θα τερματίσουν με επιτυχία φτάνοντας στον θησαυρό, τους περιμένει δώρο επιβράβευσης και αναμνηστικό έκπληξη!

Στο κυνήγι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ελεύθερα όποιος – α επιθυμεί (άτομα ηλικίας από 12 έως 100 χρονών). Θα ξεκινήσουν το κυνήγι του θησαυρού δέκα (10) ομάδες, η κάθε μία μπορεί να έχει από τρία (3) έως (10) άτομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Μέλος ή μέλη της κάθε ομάδας πρέπει να γνωρίζουν χειρισμό πυξίδας (Θα υπάρξει σχετική επίδειξη - ενημέρωση πριν την έναρξη του παιχνιδιού)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2024, ώρα 21.00, στο τηλ. 6977297221 ή στο email: chaospierion@gmail.com