Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πιερικός Αρχέλαος – Άργος Ορεστικό | Βράβευση Παιδικής και Εφηβικής Ομάδας



Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αντιμετωπίζει την Κυριακή 26/4 και ώρα 17:00 στην Κατερίνη το Άργος Ορεστικό.Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς το Αργος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.Συνεπώς ο Πιερικός Αρχέλαος(5η θέση) με νίκη διατηρείται στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ παιχνίδια.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι του 1ου γύρου στο Άργος και μάλιστα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες έδρες και κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 78-72.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχέλαου και του Άργους Ορεστικού που θα γίνει στις 26/4/2015 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού θα βραβευθεί η ομάδα των Εφήβων που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων καθώς και η ομάδα των Παίδων η οποία ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Μακεδονίας,Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε στην τελική 6άδα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17 Ιουνίου.

O προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά:


“Ο αγώνας με το Άργος είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που πριν απο τη διακοπή ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη καθώς διεκδικεί την τρίτη θέση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Επιπλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και το ζητούμενο είναι να κάνουμε εμφανίσεις αντάξιες της συνολικής μας φετινής πορείας. Αναφορικά με τους αθλητές της εφηβικής και παιδικής ομάδας, που θα βραβευτούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αξίζουν πολλα συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που πέτυχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. Κυρίως, όμως, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς βοήθησαν την ανδρική ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους και συνετέλεσαν ώστε ο σύλλογος να λειτουργήσει σύμφωνα με τις αρχές του και τη φιλοσοφία του.”

Ο Νίκος Κόκρας,ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”,χορηγού του συλλόγου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους εφήβους και τους Παίδες του Πιερικού Αρχέλαου:

“Αρχικά θέλω να τονίσω το μέγεθος της επιτυχίας τόσο του εφηβικού όσο και του παιδικού τμήματος.Eίναι πραγματικά αξιέπαινοι διότι κατόρθωσαν να φθάσουν τόσο ψηλά εκπροσωπώντας μια μικρή πόλη,την Κατερίνη.Φυσικά το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως στα τμήματα υποδομής γίνεται καταπληκτική δουλεία και έτσι εξηγείται η χαοτική υπεροχή του Πιερικού Αρχέλαου σε σχέση με του περισσότερους επαρχιακούς συλλόγους.Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και στη διοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό και τους νεαρούς αθλητές.”

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κληρωθούν στους φιλάθλους 2 tablet,προσφορά εκ μέρους του συλλόγου και του χορηγού  του,του φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”.Επίσης θα υπάρχουν διάφορες άλλες εκπλήξεις και happenings.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ | pierikos bc