Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

Με πληθωρική συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική συνεστίαση της ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015. Ο κόσμος, ο οποίος κατέκλυσε το κέντρο ΑΡΙΑ, απέδειξε τη συμπαράστασή του στο έργο της ενορίας και την αλληλεγγύη στους πάσχοντες αδελφούς μας,λόγω της οικονομικής κρίσης.
          Ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας αναφέρθηκε στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της ενορίας, και ευχαρίστησε τους ενορίτες που συμπαρίστανται σε αυτό. Κατόπιν η ενορία τίμησε δύο πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο φιλόπτωχο ταμείο. Τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Δημήτριο Γκόλια, ο οποίος δημιούργησε προ εικοσιπενταετίας το φιλόπτωχο ταμείο και την αξιότιμη κα Ασπασία Κυρμανίδου, εκ των παλαιοτέρων μελών αυτού, των οποίων η αθόρυβη προσφορά υπήρξε πολύτιμη.


          Κατόπιν απηύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης.
Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από την παιδική και νεανική χορωδία της «κιβωτού», κατόπιν από την πολυμελή γυναικεία χορωδία της ενορίας και τέλος από τα «παιδιά απ’ το Λιβάδι».

          Η ενορία ευχαριστεί θερμά όσους συμπαρίστανται στο φιλανθρωπικό έργο της!