Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μεγάλη βράβευση για το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης. 1ο Βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου» στον 3ο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας που διοργάνωσε το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Μεγάλη βράβευση για το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης. 1ο Βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου» στον 3ο Διαγωνισμό  Μαθητικής  Εφημερίδας που διοργάνωσε το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Η εφημερίδα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης «ΤΑ Μαθητικά ΝΕΑ» τιμήθηκε με το  1ο βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου» στον 3ο Διαγωνισμό  Μαθητικής  Εφημερίδας που διοργάνωσε το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 33 γυμνάσια και λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας, η  τελετή απονομής των βραβείων  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Lab΄ Αttoir στη Θεσσαλονίκη. 



Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης  συγχαίρει τους μαθητές-δημοσιογράφους της Β΄ και Γ΄ τάξης που αποτελούν τη συντακτική ομάδα και την υπεύθυνη καθηγήτρια έκδοσης της εφημερίδας  κ. Ε. Κανάλη για το 1ο βραβείο που απέσπασαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το οποίο τιμά ιδιαίτερα το σχολείο μας.