Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας. Με νίκες ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας το Προπαιδικό τμήμα του Πιερικού


Με δύο ακόμη νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους έκλεισε το προπαιδικό τμήμα του Πιερικού τη συμμετοχή του στον 1ο όμιλο  της κατηγορίας των προπαίδων στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας.  Αναμφίβολα,  ο απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας για τον προπονητή της ομάδας κ. Βλάγκα μόνο θετικά στοιχεία θα μπορούσε να δώσει αφού κατά γενική ομολογία  η γενικότερη εικόνα των παιδιών αλλά και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες και έτσι άπαντες στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. 

Η δουλειά που έγινε από τη αρχή της χρονιάς  φάνηκε και ατομικά στη βελτίωση  των παιδιών αλλά και συνολικά στην εικόνα της ομάδας . Ήδη από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς η ομάδα έχει προγραμματίσει την συμμετοχή της  σε αρκετά  τουρνουά ώστε τα παιδιά να βρίσκονται συνεχώς σε αγωνιστική δράση αλλά και να εμπλουτίζουν με νέες εικόνες και ερεθίσματα τις εμπειρίες τους .