Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ 3Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΡΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σάρτης ‘’Η Αφισιά’’ ύστερα από έρευνα των δραστηριοτήτων διάφορων πολιτιστικών συλλόγων επέλεξε να αποστείλει πρόσκληση στον σύλλογό μας για το 3ο Αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων , θεωρώντας την πορεία του ιδιαίτερα αξιόλογη.

Το Αντάμωμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 με την συμμέτοχη 24 πολιτιστικών συλλόγων απ’όλη την Ελλάδα .Η εκδήλωση ξεκίνησε με πανηγυρική παρέλαση χορεύοντας στους δρόμους της Σάρτης , παρασύροντας στην εύθυμη διάθεση τόσο τους κατοίκους όσο και τους τουρίστες.

Στο ενδιάμεσο της παρέλασης προσφέρθηκαν διάφορα αλμυρά και γλυκά εδέσματα με άφθονο κρασί.
Στο τέλος συγκεντρώθηκαν όλες οι αποστολές στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα. Η ζωντανή ορχήστρα πήρε μετά τα ηνία της διασκέδασης όπου ένωσε διοργανωτές και φιλοξενούμενους με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Επίλογος του Ανταμώματος ήταν μια όμορφη δεξίωση δημιουργώντας κλίμα συναδέλφωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα πολιτιστικά πράγματα, καθώς και αμοιβαία υπόσχεση για επόμενη συνάντηση.

Το Δ.Σ του Μ.Π.Σ.Κατερίνης
Νοσταλγοί της Παράδοσης