Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κελίδης Χαράλαμπος: ΛΙΓΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

Σχετικά με τις επισκέψεις των ασφαλισμένων στους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Πρωτοβάθμιας Υπηρεσίας Υγείας) ότι πληρώνουν γιατί το ταμείο δεν αναλαμβάνει, όχι μόνο είναι αναληθές ,είναι και άθλιο και συκοφαντία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Σύμφωνα με το νόμο ο γιατρός μπορεί να δεχθεί επισκέψεις το μήνα, με το ταμείο, 200 ασθενείς εάν ο μήνας συμπληρώσει τότε ο γιατρός σου κλείνει για τον επόμενο μήνα, εάν ο ασθενής θέλει άμεσα να κλείσει ραντεβού θα πρέπει να πληρώσει ο ασθενής την επίσκεψη γιατί θεωρείται ιδιωτική

Στις επισκέψεις στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ η συμμετοχή του ασφαλισμένου είναι 15%, αυτό πρέπει να εισπράξει ο γιατρός . Βέβαια υπάρχει ο κανόνας και η εξαίρεση, κάποιοι σίγουρα το παραβιάζουν

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ

Όταν ο γιατρός δίνει παραπεμπτικό στον ασθενή να πάει σε κάποιον άλλο γιατρό , και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το 15%. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παραπεμπτικά αναλυτικά την συμμετοχή του ασθενή.

Αν με το παραπεμπτικό πηγαίνει ο ασθενής σε νοσοκομείο η στο ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμια Επιτροπή Δημόσιας Υγείας) πρώην Πολυιατρεία τότε η συμμετοχή είναι μηδενική.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Επειδή για κάποιους είναι άγνωστο οφείλουν να το γνωρίζουν , οι μικροβιολόγοι και φυσικοθεραπευτές δεν είναι στις λίστες του ΕΟΠΥΥ είναι όμως όλοι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ με τις συκοφαντίες και Γκεπελίστικα τερτίπια δεν γίνεστε πιστικοί στην κοινωνία.

Με την προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά ,Βενιζέλου 2,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν είχαν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ 2,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι πλήρες ασφαλισμένοι σε όλες τις βαθμίδες της υγείας και κάποιες κατηγορίες δεν έχουν συμμετοχή καθόλου στα φάρμακα. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν προσπαθήσετε να παραπλανήσετε δε θα τα καταφέρετε, δε σας πιστεύει η κοινωνία.

Την υγεία του λαού την είχατε εγκαταλείψει, τα νοσοκομεία τα είχατε διαμορφώσει σ ένα απέραντο Νεκροταφείο. Νοσοκομεία κλειστά , κλινικές κλειστές , γιατροί και άλλο προσωπικό κυνηγημένοι. Εκατοντάδες φάρμακα καταργήσατε από τις συνταγογραφήσεις, Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία το πρόβλημα υγείας είναι μεγάλο, είναι τεράστιο πρέπει να γίνουν πολλά , αυτό μπορεί να εγγυηθεί μια κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Κελίδης Χαράλαμπος