Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάσεις κλοπών στην Κατερίνη


Εξιχνιάσεις κλοπών στην Κατερίνη


Εξιχνιάσεις κλοπών
· Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης κλοπή από οικία. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 36 και 22 ετών, διότι την 23-09-2016 στην Κατερίνη, μπήκαν στο σπίτι 77χρονης, με το πρόσχημα των πλανόδιων μικροπωλητών και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. 
· Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, σε βάρος 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούνιο του 2016 σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο 29χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων διάφορα είδη, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται στα 1.700 Ευρώ.
Συλλήψεις για κλοπή
· Συνελήφθη σήμερα (01-10-2016) τα ξημερώματα στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα διέρρηξε κομμωτήριο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κατσαβίδια που χρησιμοποίησε για τη διάρρηξη.
· Συνελήφθη χθες (30-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από τους εξωτερικούς χώρους δύο καταστημάτων (εστίασης και καφετέρια), ένα τραπέζι και τέσσερις καρέκλες που διέθεταν για τους θαμώνες, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. 
· Συνελήφθη χθες (30-09-2016) το βράδυ στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα διέρρηξε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 29χρονης, χωρίς να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.
· Συνελήφθη χθες (30-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα μέσα σε χώρο καφετέριας, αφαίρεσε από τσάντα 54χρονης χρηματικό ποσό, που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.