Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας - συναντήσεις Προέδρου στην Αθήνα

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας - συναντήσεις Προέδρου στην Αθήνα
Σε συνεστίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας κ. Βελλής Ιωάννης, όπως αυτή υλοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία συναδέλφων συνταξιούχων και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος κ. Βελλής είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με την Πρόεδρο κ. Παπαδάκου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΤΑΕ-ΟΑΕΕ καθώς και με εκπροσώπους Ενώσεων Συνταξιούχων Εμπόρων από όλη την Ελλάδα. Ακόμη, σύντομες συζητήσεις είχε και με τον κ. Βουβογιό, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων, τον κ. Ραλλάκη, Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την επομένη, ο κ. Βελλής επισκέφθηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων όπου έθεσε υπ’ όψιν της Προέδρου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι συνταξιούχοι σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι περικοπές των συντάξεων, η κατάργηση του ΕΚΑΣ, το ΕΦΚΑ και οι αλλαγές στην υγειονομική περίθαλψη αλλά και τα αποτελέσματα της συναντήσεως της κ. Παπαδάκου ως εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων από κοινού με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις έως το 2018 αλλά εμείς ως συνταξιούχοι θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί.