Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας (ΣΥ.ΡΑ.Π) παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Αθάνατο" στη Ν. Χράνη . Την εκδήλωση ευλόγησε ο Πατέρας Ευάγγελος, μέλος του ΣΥ.ΡΑ.Π. , ραδιοερασιτέχης και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, εκπρόσωποι συλλόγων της Πιερίας καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών.

Μετά από σύντομη προσφώνηση και παρουσίαση των δράσεων του ΣΥ.ΡΑ.Π.για το 2016, απηύθυναν χαιρετισμούς προς τους παρευρισκομένους, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου και Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πιερίας κ. Ν. Χηνόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Λ. Ντόντης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κος Γ. Τζήμας, ο Προϊστάμενος του τμήματος Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε.Πιερίας κ. Νικ. Σαμαράς, ο
πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Αθ. Λιακόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μακρίδου Πιπίτσα.

Από πλευράς συλλόγων, απηύθυναν χαιρετισμούς, η Πρόεδρος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κα.Αθ. Γεραρίδου, ο εκπρόσωπος του τμήματος Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού κ. Παπαλεξίου., ο Πρόεδρος του Olympus Marathon κ. Αρ. Νίκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων "ΖΕΥΣ" κ. Αλ. Πούλιος, ο Αρχηγός του Α' Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης κ. Ν. Τουρναβίτης και ο Εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Χράνης "Το Αθάνατο" κ. Κεμερίδης.


Από το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης, παρευρέθηκαν οι καθηγητές κ. Κ. Σαραϊλίδης και κ. Α. Γράμπας σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας του ΣΥ.ΡΑ.Π. με σχολεία της πόλης μας για την επαφή μαθητών με το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού κατά το παρελθόν και επικείμενης νέας επαφής.


Τέλος, απηύθυνε χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών ο οποίος ταξίδεψε για το σκοπό αυτό από την Αθήνα.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.ΡΑ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και ιδιέτερα το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Χράνης "Το Αθάνατο" για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια του εθελοντισμού και των καταστατικών σκοπών του ΣΥ.ΡΑ.Π., θα βρισκόμαστε πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία και τους φορείς.

Εκ.μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρός
Σαραηλίδης Αδάμος SV2KGA - DM1SV