Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2017
Εδραιώνοντας το μερίδιό μας στη Βαλκανική Τουριστική Αγορά, παρούσα και στη Σόφια η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας. Με την απόλυτη γνώση ότι η Βαλκανική τουριστική αγορά αποτελεί τη σταθερή οικονομική βάση για τη λειτουργία της τοπικής τουριστικής μας βιομηχανίας -πριν την αναζήτηση νέων αγορών-, η Πιερία υπήρξε και φέτος παρούσα στο σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της γειτονικής Βουλγαρίας.

Ο λόγος για την Διεθνή Τουριστική Έκθεση “HOLIDAY & SPA EXPO” που έλαβε χώρα στη Σόφια.

Η Βουλγαρική αγορά θεωρείται πλέον από τις πιο σημαντικές για την περιοχή μας αφού λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας και της οικειότητας στη χώρα μας, οι Βούλγαροι ταξιδεύουν προς εμάς περισσότερες από μία φορά το χρόνο και όχι μόνο για λόγους θερινών διακοπών. Δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στη χαμηλή περίοδο συμβάλλοντας έτσι στη διεύρυνση της εποχικής λειτουργίας των επιχειρήσεών μας.

Στην εν λόγω έκθεση που έλαβαν μέρος 380 εκθέτες από 20 χώρες, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κ. Ευαγγελία Ξυπτερά και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ζώβας, ενώ για πρώτη φορά τα εγκαίνια της πραγματοποιήθηκαν από τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Ognyan Gerdjikov και την Υπουργό Τουρισμού της χώρας Stella Baltova.