Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη αποστολής της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων στο Δήμο Κατερίνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη αποστολής της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων στο Δήμο Κατερίνης
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Κατερίνης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η αποστολή της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων "ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ", τα μέλη της οποίας συμμετείχαν στον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ».

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Σωκράτης Σωκράτους, ενώ συμμετείχαν και τα μέλη του συλλόγου Γιάννης Κόκκινος και Νικόλαος Χουρμούζιος.

Την αποστολή υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ενώ στην συνάντηση παρέστησαν το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Παύλος Μαλεζάς, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Βαγγέλης Γερομιχαλός και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρνάς.

Ο κος Παυλίδης, αφού καλωσόρισε τα μέλη της αποστολής, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αναφέρθηκε στους στενούς και διαχρονικούς δεσμούς που συνδέουν Ελλάδα και Κύπρο, «δεσμοί που αποτυπώνονται και στην στενή όπως πληροφορήθηκα
συνεργασία των δυο αυτών συλλόγων», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων Σωκράτης Σωκράτους ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης για την υποδοχή , ενώ επισήμανε την ουσιαστική συνεργασία, που προώθησε για τους
δυο συλλόγους («ΖΕΥΣ» & «Περικλής Δημητρίου») το πρωτόκολλο φιλίας.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Βαγγέλης Γερομιχαλός τόνισε μεταξύ άλλων: «Στα 7 χρόνια που πέρασαν, οι σύλλογοί μας, ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς, έναν ειλικρινή κι ανοικτό κώδικα συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, για την άριστη συνεργασία, που διαχρονικά έχουν στη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα δρόμου – ΘΕΣΜΟΣ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», στην πρώτη (2012) διοργάνωση του οποίου, νικητής αναδείχτηκε το μέλος της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων Πανίκος Στυλιανού.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, καθώς και με την προτροπή από όλες τις πλευρές να διερευνηθεί η δυνατότητα αδελφοποίησης του Δήμου Κατερίνης με τον Δήμο Έγκωμης. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις αγωνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Παγκύπρια Ένωση Δρομέων "ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ", στη Λευκωσία στις 24/09, για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, ο κος Σωκράτους απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση, προκειμένου να παραστεί και εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης.