Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Οι ΑΝΕΛ στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οι ΑΝΕΛ στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής των Γραμματέα των ΑΝΕΛ Ευθύμιο Δρόσο, την εκπρόσωπου τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου, τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη τον πρόεδρο της νεολαίας ΑΝΕΛ Κώστα Καράμπελα, τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Μυλωνά και τον γραμματέα οργανωτικού Κώστα Γκίκα, επισκέφτηκε την πόλη μας στα πλαίσια περιοδείας στην Μακεδονία.

Στην ομιλία του ο κ. Δρόσος τόνισε τα εξής:

"Σκοπός της επίσκεψης η ανταλλαγή απόψεων για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, η ανασυγκρότηση και η ενδυνάμωση του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Επίσης σκοπός είναι και η ενημέρωση του κόσμου, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως κίνημα ανοιχτό στην κοινωνία οφείλουν και το πράττουν να επικοινωνούν με τους πολίτες και να αφουγκράζονται τον παλμό της κοινωνίας και να βρίσκονται κοντά στα προβλήματα τους.

Οι ΑΝΕΛ είναι ένα κίνημα πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης και το έχουν αποδείξει σε όλη την διαδρομή τους μέχρι σήμερα.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο ξεκινήσαμε πόλεμο κατά της διαπλοκής και διαφθοράς και τελευταία παραδείγματα η παραπομπή του κ. Παπαντωνίου καθώς και οι 19 υποθέσεις για τα εξοπλιστικά που παραπέμφθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων.

Καθημερινά με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας δίνουμε το πολιτικό μας στίγμα και είμαστε το "αναγκαίο καλό" στο δημόσιο βίο της χώρας.

Η Πιερία αποτελεί τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του κλιμακίου στην κεντρική Μακεδονία."


Η παρουσία τόσο της εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου όσο και του προέδρου της νεολαίας Κώστα Καράμπελα σηματοδοτεί την ανανέωση του κινήματος των ΑΝΕΛ, κάτι που επισημάνθηκε ιδιαίτερα από τον κ. Δρόσο.

*Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" δείτε βίντεο με την τοποθέτηση της εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου και του προέδρου της νεολαίας Κώστα Καράμπελα.