Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στις εκδηλώσεις για τον Απόστολο Παύλο στην Καβάλα

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στις εκδηλώσεις για τον Απόστολο Παύλο στην Καβάλα
Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης συμμετέχει στις εκδηλώσεις με τίτλο «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία», προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα, τις οποίες συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ο Δήμος Καβάλας και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας...

από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2017 και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στις εκδηλώσεις το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης συμμετέχει με την Γ΄ Γυμνασίου με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Λάζαρο Τσορμπατζίδη, τον κ. Νικόλαο Φακαλή και την κ. Ευστρατία Μαργαρίτη.

Ο Βυζαντινός Χορός της Γ΄ Γυμνασίου έψαλε κατά τη Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

Η Χορωδία και η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Γ΄ Γυμνασίου, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30, στην Παραλία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Λάζαρου Τσορμπατζίδη.

Τα Μουσικά Σύνολα των δεκαπέντε Μουσικών Σχολείων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις θα συμπράξουν τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, σε μία αποχαιρετιστήρια συναυλία με ύμνους της Ορθόδοξης παράδοσης και έργα της δημώδους Ελληνικής Μουσικής.