Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΟΝΝΕΔ: Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση.

ΟΝΝΕΔ: Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση.
Προσανατολισμένοι πάντα στην ανάδειξη θεμάτων που προβληματίζουν και ενδιαφέρουν τους νέους, τον τόπο μας και τη σημερινή κοινωνία, αποφασίσαμε να εκκινήσουμε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε: ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου». Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων-συζητήσεων θα είναι η άνεση, η αμεσότητα και ο διάλογος σε πιο ελαστικά πλαίσια, που θα συνδυάζονται και με τον κατάλληλο χώρο. 

Στην πρώτη εκδήλωση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 6 μμ. συζητάμε για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα παρέα με τον Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, τον Φώντα Μπαραλιάκο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων - Εμπορικό Διευθυντή στο Ολύμπιο Βήμα και τον Βαγγέλη Νομικό, Communication Parkourist, Head of planning & operation Turnand IKE στο φιλόξενο χώρο του "Μαγιά & Βύνη". Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης Κωνσταντίνος Λάλλας.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Καραγιάννης και το Συμβούλιο Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πιερίας καλούν μέλη και φίλους να έχουν ενεργό ρόλο στους ανοιχτούς κύκλους διαλόγου «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε», ώστε να αναγνωρίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, να αναζητήσουμε τις αιτίες και τα αποτελέσματά τους, να συζητήσουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις μας.