Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αιχμάλωτοι στις Τουρκικές φυλακές παραμένουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί!

Φυλακισμένοι από τους Τούρκους βρίσκονται Έλληνες στρατιώτες και η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προβεί μέχρι και τώρα σε κάποια ουσιαστική ενέργεια και απλώς περιμένει τι θα αποφασίσουν οι Τούρκοι...


Πρόκειται για μια πολεμική εχθρική πράξη από πλευρά των Τούρκων κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, με την Ελληνική κυβέρνηση και την χώρα μας να διασύρονται από τις εικόνες των στρατιωτών μας που περιφέρονται από τα δικαστήρια στις τουρκικές φυλακές.

Η εικόνα των στρατιωτών μας με χειροπέδες είναι κάτι που όχι απλά σου σφίγγει το στομάχι αλλά και δεν ξεχνιέται...

Η πολιτική της "μη εμπλοκής" και της υποχωρητικότητας όλα αυτά τα χρόνια αρχίζει να βγάζει αποτελέσματα και δυστυχώς ολέθρια για το μέλλον της πατρίδας μας.

Τάσος Ισαάκ - Σολωμός Σολωμού, Υποσμηναγός Νίκος Σαλμάς, νεκροί στα Ίμια, εμβολισμός πλοίου μας, συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, νεκροί αξιωματικοί στην Κίναρο, αιχμαλωσία τώρα στρατιωτών μας, είναι πολλά αυτά που έγιναν και μεγάλη η λίστα απωλειών σε καιρό... ειρήνης!

Πρέπει να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που η Ελληνική κυβέρνηση βλέπει τις σχέσεις μας με τους "γείτονες" πριν η κατάσταση γίνει οριστικά μη αναστρέψιμη...