Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας συγχαίρει το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης και το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό επιχειρηματικών ταλέντων “Young Business Talents”. 


Οι μαθητές των σχολικών μονάδων της ΔΙΔΕ Πιερίας συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα μαζί με άλλες 658 ομάδες από όλη την Ελλάδα αποκομίζοντας γνώσεις, δεξιότητες και επιχειρηματική εμπειρία. Οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να διοικήσουν τη δική τους εταιρία διαδικτυακά (Οn line) επί τέσσερις μήνες, καταρτίζοντας επιχειρηματικά σχέδια που συμπεριλάμβαναν αποφάσεις για την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό των εταιριών τους.

Ιδιαίτερα και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, οι οποίοι βάσει της βαθμολογίας και κερδοφορίας τους κατάφεραν να διαγωνισθούν στον τελικό στους 15 επικρατέστερους "ομίλους-προσομοιώσεις" και τελικά να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό της κερδίζοντας το έπαθλο των 200 Ευρώ.

Η συμμετοχή των μαθητών και των δύο σχολείων της ΔΙΔΕ Πιερίας και ιδιαίτερα η διάκριση της ομάδας "GIRLGANG" του 2ου ΕΠΑΛ εκφράζει μία θετική στάση των νέων απέναντι στην έννοια της επιχειρηματικότητας, δείχνοντας την ανάγκη της νέας γενιάς για υποστήριξη και εξασφάλιση εφοδίων και ερεθισμάτων για πρακτική δράση και εξάσκηση.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους του εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που πάντα στέκονται ακούραστα δίπλα σε κάθε προσπάθεια των παιδιών μας.


Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Πιερίας 
Δρ. Ιωάννης Καζταρίδης