Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η Συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Η Χορωδία μας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, παρουσίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20.30΄, στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, μουσικό πρόγραμμα από το έντεχνο ρεπερτόριο, με θέμα:









“Τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο”.

Ο χώρος που κρίνεται πολύ κατάλληλος, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ήταν μια μαγευτική βραδιά και όσοι παραβρέθηκαν, την απόλαυσαν, σιγοτραγούδησαν με τους χορωδούς και θα την θυμούνται για πολύ καιρό.

Την Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, με την 11μελή ορχήστρα, διήθυνε ο μαέστρος μας Ευθύμιος Μαυρίδης.

Τραγούδησαν σόλο οι : 

Θεοδώρα Γερολιόλιου
Βασίλης Ευγενής
Ιωάννα Ηλιάδου
Δήμητρα Μπελογιάννη
Περικλής Μπονοβόλιας
Νίκος Φαρμάκης

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Νικόλαος Λάππας, η Δημοτική σύμβουλος υπεύθυνη σε πολιτιστικά θέματα Λέλα Γιάννακα, ο Κοινοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κολωνιάρης, ο στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ευστράτιος Κυριακάκης, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κατερίνης Κωνσταντίνος Κορομπίλης, ο Πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών Γρηγόριος Μητσοκάπας, πρόεδροι συλλόγων, μέλη και φίλοι της Χορωδίας μας, καθώς και πολλοί παραθεριστές.

Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο από την θαυμάσια βραδιά, θα αναρτηθούν από την σελίδα της Χορωδίας μας στο facebook.

Το Δ.Σ.