Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του 6ου Γυμνασίου « Οι Φίλοι του Λόγου» για τη διάκρισή της.

Η ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε και διακρίθηκε (4η θέση) στους 2ους Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου των Γυμνασίων Κεντρικής Μακεδονίας...

που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια σε συνεργασία με το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 18 Γυμνάσια της Κεντρικής Μακεδονίας, δημόσια και ιδιωτικά, και είχε ως στόχο την εξοικείωση των μαθητών με ένα θεσμό ήδη πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό, που προάγει τον δημοκρατικό διάλογο και ενθαρρύνει τους νέους να προβληματιστούν και να εκφραστούν πάνω σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.



Συγκεκριμένα, η ομάδα του 6ου Γυμνασίου που διαγωνίστηκε στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας και αποτελούνταν από τους μαθητές και τις μαθήτριες : Καρατζόγλου Αγγελική, Κερκένη Μπράνκα, Ράδη Δέσποινα, Στεργιούλα Αθανάσιο και Νατσιό Γιώργο, πέτυχε νίκες και στους δύο γύρους στους οποίους έλαβε μέρος και κατατάχθηκε βάσει βαθμολογίας στην 4η θέση!!

Ενώ και οι μαθήτριές μας, Λούλα Χριστίνα και Καζαναράκη Σοφία, που συμμετείχαν στους Αγώνες Αυθορμήτου Λόγου απέσπασαν θετικά σχόλια για την παρουσία τους.

Την ομάδα προετοίμασαν και συνόδευσαν οι καθηγήτριες: Μπέλλου Μαργαρίτα, Μπουρονίκου Έφη και Γώγου Πωλίνα.

Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε για άλλη μια φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να έχουν επιτυχίες με γνώμονα πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι».


Ο Διευθυντής 
Νικ. Κωστόπουλος
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου