Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για το Πάσχα

Φίλες και φίλοι,

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Κυρίου σηματοδοτεί διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή, ενώ στέλνει μήνυμα συμφιλίωσης του ανθρώπινου με το Θείο, ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε σήμερα το μήνυμα ότι μονιασμένοι, με αποφασιστικότητα και σχέδιο μπορούμε να σταθούμε όρθιοι μπροστά στις προκλήσεις της σύγχρονης κρίσιμης πραγματικότητας, προκειμένου να εντείνουμε την κοινή μας προσπάθεια για την Ανάσταση και της πατρίδας μας.

Παράλληλα, Δήμος και Πολίτες, διαχρονικά και όχι μόνο τούτες τις Άγιες μέρες της κατάνυξης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, αποδεικνύουμε ότι προσφέροντας από το απόθεμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, που είναι αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα ενδυναμώνουμε την προσδοκία για ένα φωτεινό αύριο.

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, σε όλους τους Δημότες της Κατερίνης, καθώς και στους όπου γης ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, το φετινό Πάσχα να βιώσουμε την αναστάσιμη χαρά. Ας κρατήσει ο καθένας μέσα στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την ελπίδα, την προσμονή και την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες.

Χρόνια πολλά σε κάθε οικογένεια, με προκοπή και υγεία!



Ο Δήμαρχος Κατερίνης 
Σάββας Χιονίδης 



Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
24-04-2019