Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

- ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2019 (ΕΣΣΚΕΔΥΜ)
- ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ (ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!


Οι αγώνες έγιναν στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα από 02 – 05 Μαΐου 2019 και έλαβαν μέρος συνολικά 12 ομάδες από όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης (ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) πέτυχε δύο πολύ σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα, επί δυνατών αντιπάλων, αφού κέρδισε την φιλόδοξη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης με σκορ 6,5 – 3,5 και την πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης με σκορ 5,5 – 4,5 σε ματς που «έσπασαν καρδιές» με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως προς το αποτέλεσμα αφού κρίθηκε οριακά!

Στον Σκακιστικό Όμιλο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης αγωνίστηκαν, κατά σειρά σκακιέρας, οι εξής αθλητές: Μπλέτσιος Διονύσιος, Σιδηρόπουλος Δημήτριος, Γεώργας Παύλος, Αποστόλου Μηνάς, Κοτσαϊλίδου Αικατερίνη, Κοντσέ Λυδία, Κοντσέ Ραφαέλα, Τόκας Δημήτριος, Κοτσαϊλίδης Παύλος, Μπόζογλου Νικόλαος.

Όλοι οι σκακιστές και οι σκακίστριες της ομάδας του ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ αγωνίστηκαν με θέληση, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, κατέχοντας καλή τεχνική κατάρτιση σε έναν τέτοιο συναγωνισμό υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας έμπειρους σκακιστές και σκακίστριες αναγνωρισμένης αξίας από όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία, έχοντας πάθος για την νίκη και σεβασμό προς τους αντιπάλους, με βάση το εξαιρετικό αγωνιστικό κλίμα σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση των αγώνων, εκπροσώπησαν επάξια την Κατερίνη.

Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν, που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για την χαρά της συμμετοχής και την διάκριση, δίνοντας σκληρές μάχες στις παρτίδες τους, πάντα για το καλό της ομάδας τους αλλά και πάντα μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και με προσήλωση στον στόχο που υπήρχε για το καλύτερο πλασάρισμα της ομάδας του ΣΟ ΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην τελική κατάταξη. Να επισημάνουμε την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων των μικρών σκακιστών που βοήθησαν τα μέγιστα στην προσπάθειά τους.