Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Δίας Δίου - Θησέας Αγριάς. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΠΑΡΑΣΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ

Με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τη βαριά ήττα στην Οιχαλία Τρικάλων, θα παραταχθεί ο Δίας Δίου στον αυριανό κομβικό αγώνα με τον Θησέα Αγριάς...

στο γήπεδο του Δίον (16/11- 15:00), που διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση με αυξημένο δείκτη δυσκολίας, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας διανύει ένα πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ, βρισκόμενη στην 2η θέση του πίνακα με απολογισμό 16 βαθμούς, από την άλλη όμως ο Δίας με όπλο την έδρα και την αύρα της έλευσης του νέου προπονητή θα επιχειρήσει να πετύχει την 3η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να «αναπνεύσει» βαθμολογικά.

Ο Παναγιώτης Παρασίδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Δία τη φετινή σεζόν, «πονοκεφαλίζει» σχετικά με την απουσία τριών (ίσως και πέντε) παικτών της ομάδας μας. Εκτός μάχης για τον αυριανό αγώνα, είναι οι τραυματίες Γιώργος Ευαγγελόπουλος, Βασίλης Νάκας και Γιώργος Παναγιωτίδης ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή τόσο του Δημήτρη Καλαμπάκα ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις όσο και του Δημήτρη Παπαστεργίου που ταλαιπωρείται από ίωση.


Υπενθυμίζεται ότι την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βουρνέλης με α’ βοηθό τον κ. Φράγιο και β’ βοηθό τον κ. Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).


Αναλυτικά η αποστολή του Δία κόντρα στον Θησέα Αγριάς: Ουσταμπασίδης, Ευαγγέλου, Δερμίσης, Λιόλιος, Νίκου, Λαζαρίδης, Καλουσίδης, Παπαστεργίου, Τοπαλίδης, Μαυρίδης, Μπακούρας, Καραμήτρος, Λαφατζής, Δαλαμήτρας, Πανωλής, Καραθάνος, Τσουρέκας, Α. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας, Μανίκας.

Η διοίκηση του Δία Δίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδό μας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.


Γραφείο Τύπου Δία Δίου