Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ": Ο κορονοϊός δεν ανεβαίνει στα λεωφορεία...

Οι μαθητές της ατομικής ευθύνης, της χαλαρότητας, της καραντίνας και της τηλε-εκπαίδευσης, που καλούνται με χαριτωμένα σποτάκια να προφυλάξουν τους παππούδες τους, που στοιβάζονται σε 25αρια και 27αρια τμήματα, σε κοντέινερ (π.χ. Μουσικό Σχολείο Κατερίνης)...

που φέτος θα μάθουν και την τέχνη του τσιρλίντινγκ, φαίνεται ότι εμφανίζουν ανοσία όταν πρόκειται να μεταφερθούν από και προς τα σχολεία τους.

Είναι κόστος τα περαιτέρω μέτρα για την προστασία των μαθητών είπε η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, προσωπικό καθαριότητας. Η κατάπτυστη και επικίνδυνη απόφαση της Περιφέρειας να σαρδελοποιούνται τα παιδιά μας κατά τη μεταφορά τους από και προς τα σχολεία τους, χρειάζεται να βρει όλους τους γονείς σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, τόσο την αντιπεριφέρεια, που το προηγούμενο διάστημα έκανε μπαλάκι τη Διοίκηση του ΣΙΥΝΠ, παραπέμποντας την ευθύνη των δρομολογίων στο Αστικό Κτελ Κατερίνης και στο αρμόδιο υπουργείο και απέφυγε συνάντηση μαζί μας, όσο και κάθε εμπλεκόμενο, εδώ και τώρα να δώσουν λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών. Να αυξηθούν τα σχολικά δρομολόγια. Να υπάρχουν αντισηπτικά διαλύματα τοποθετημένα σε εμφανή σημεία μέσα στα λεωφορεία.


Η Διοίκηση του 
Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας 
"Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ"