Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Απολογισμό έκανε ο Δήμος Κατερίνης στην ιστοσελίδα του

Με δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Κατερίνης κάνει τον απολογισμό του ενός χρόνου διοίκησης του (Σεπτέμβριος 2019 - 1 Σεπτεμβρίου 2020).

Αν οι δημοσιογράφοι της πόλης μας περιμένανε να καλεστούν σε κάποια συνέντευξη τύπου όπου θα γινόταν η ανάλογη αποτίμηση από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο της ενός χρόνου διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, μάλλον θα περιμένουν και άλλο. 

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα γίνει στο μέλλον (σύντομα ή όποτε γίνει αυτό) αλλά προς το παρόν ο Δήμος Κατερίνης επέλεξε να ενημερώσει τα ΜΜΕ και τους δημότες μέσω της ιστοσελίδας του.

Έτσι δεν δίνεται η δυνατότητα να υποβληθούν στον Δήμαρχο Κατερίνης ερωτήσεις (που είναι αρκετές) για τον ένα χρόνο διοίκησης. Ελπίζουμε αυτό να γίνει κάποια στιγμή στα κοντά.

*Θα μπορούσε φυσικά ο απολογισμός να γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα διαφύλαξης της υγείας λόγο κορονοϊού (αποστάσεις κ.α), όπως και μέσω τηλεδιάσκεψης αν κρίνονταν αυτό αναγκαίο (όπως γίνεται στα δημοτικά συμβούλια στα οποία και εκεί δεν καλούνται οι δημοσιογράφοι).

Δεν θα γράψουμε περισσότερα, όποιοι επιθυμούν να πληροφορηθούν για τον απολογισμό του Δήμου Κατερίνης, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του.