Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η γιορτή του τμήματος στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης - Στήριξη από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ωραία γιορτή οργάνωσε το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σήμερα το βράδυ στο Α΄ ΔΑΚ.


Με το τελείωμα της φετινής χρονιάς, το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης οργάνωσε μία όμορφη βραδιά για τους αθλητές και τις αθλήτριες του. Μπάρμπεκιου, αναψυκτικά, αλλά και ποτά για τους μεγαλύτερους, ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει μία δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους, μιας που η Άννα Χατζηπουργάνη αγωνίζεται τις επόμενες ημέρες στο Ταλίν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 με την Εθνική Ελλάδος, αλλά και η Κατερίνα Νατσιοπούλου έχει έναν αγώνα στην Κύπρο (Κύπρος- Ελλάδα Κ18) και εκκρεμεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στην Κένυα.

Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν η πρωταθλήτρια του Αρχέλαου η Άννα Χατζηπουργάνη και ήταν και ο λόγος για τον οποίο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. 

Ο κ. Κουκοδήμος παρέδωσε σε μία συμβολική κίνηση ένα φάκελο με χρηματικό ποσό από ιδιώτη χορηγό που θέλησε να μείνει ανώνυμος, σαν επιβράβευση για τον σκληρό αγώνα, τις προσπάθειες και τις επιτυχίες της Άννας Χατζηπουργάνη που προάγουν τον αθλητισμό και τιμούν την πόλη μας. Ο Δήμαρχος Κατερίνης δήλωσε επίσης ότι θα βρίσκεται δίπλα στον στίβο του Αρχέλαου, αφού και αυτός υπήρξε αθλητής του στίβου και Ολυμπιονίκης.

Στην γιορτή ήταν και ο Πρόεδρος του Αρχέλαου Κατερίνης ο κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, που στην ομιλία του συνεχάρη ιδιαίτερα τον προπονητή των πρωταθλητών, Νίκο Μαντζόλη για το έργο και την προσφορά του στον σύλλογο.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον έφορο στίβου κ. Λευτέρη Σταγκίδη που οργάνωσε άψογα την σημερινή βραδιά και ήταν ο κύριος λόγος που όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και... χορτάτοι στα σπίτια τους με τις υπέροχες "λιχουδιές" που ο ίδιος είχε ετοιμάσει!