Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κατερίνης



Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι Κατερίνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον απόστρατο συνάδελφο μας, Πυροσβέστη και οδηγό canyoning, κύριο Βασίλη Σίμο για την ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής που προσέφερε στα παιδιά μας  ηλικίας 7 εώς 12 ετών με αρχικό στόχο την γνωριμία τους με τη δραστηριότητα του Canyoning στο ρέμα του Ορλιά.
Ο Κος Σίμος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τους μικρούς φίλους με δημιουργική διάθεση  και ασφάλεια κατάφερε να τους μεταφέρει την αγάπη του για το φυσικό περιβάλλον και να τους μυήσει στα μυστικά που απλόχερα παρέχει η φύση της περιοχής μας.




Παιχνίδι, εκπαίδευση, τεχνική κατάβαση με σκοινιά,rappel, νεροτσουλήθρες, άλματα και κολύμπι, με ασφάλεια, κάτω από τον καταρράκτη και σε ένα μαγευτικό περιβάλλον απογείωσαν τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών που αγάπησαν ακόμη περισσότερο την φύση, το βουνό και τον αθλητισμό.


Η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού επισφραγίστηκε με το χαμόγελο ικανοποίησης των παιδιών, ένα χαμόγελο που ήταν χαραγμένο όλη την διάρκεια του μαγικού αυτού ταξιδιού.
Μεγάλα και μικρά παιδιά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη Σίμο  για το εξαιρετικό πρόγραμμα  που ετοίμασες για όλους μας και να συνεχίσεις την σπουδαία και όμορφη δουλειά σου που αποτελεί μια ασφαλή και διαφορετική δραστηριότητα για την περιοχή μας.

Σε ευχαριστούμε θερμά.

Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι Κατερίνης