Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού;



Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα τα πρωινά όπου τα λεωφορεία το ένα μετά το άλλο μεταφέρουν εκατοντάδες παιδιά που επισκέπτονται με τα σχολεία τους το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα λεωφορεία με αποτέλεσμα ο δρόμος μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο χωριό να "φράζει" και να επικρατεί απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες παιδιά προσπαθούν ανάμεσα σε λεωφορεία και αυτοκίνητα να προσεγγίσουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό...


Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας μας πληροφόρησαν ότι από τον Οκτώβριο με έγγραφο τους προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να μπορούν τα λεωφορεία να προσεγγίζουν με ευκολία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και να μην δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Ούτε καν μας απάντησαν, καταγγέλλουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Την ίδια στιγμή στο "Πάρκο των Χρωμάτων" που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης στο πάρκο της πόλης μας, οι παρεμβάσεις από τον Δήμο διευκολύνουν τα λεωφορεία και τους επισκέπτες που θέλουν να επισκεφτούν τον χώρο.

Γιατί αυτή η διάκριση;











Την ίδια ώρα στο "Πάρκο των Χρωμάτων" :




*Ρεπορτάζ-Φώτο : Μιχάλης Κανταρτζής
www. pierikialithia.blogspot.gr