Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τέλεση Αγιασμού για τη νέα πολιτιστική χρονιά του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής πολιτιστικής περιόδου για το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" με δράσεις και εκδηλώσεις...

που θα προάγουν τον πολιτισμό της Λεβεντογέννας σε όλες τις εκφάνσεις του, σηματοδότησε ο Αγιασμός που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 30-09-2018 στα γραφεία του συλλόγου. Από Θεού άρξασθαι η νέα πολιτιστική χρονιά που ξεκίνησε επίσημα πλέον με τις ευχές της εκκλησίας για καλή και δημιουργική χρονιά! Η τοπική πολιτική ηγεσία έδωσε δυναμικά το παρών στην εναρκτήρια μέρα, με προεξάρχοντες Αντιδημάρχους και άλλους αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους πολυάριθμους φίλους και μέλη του συλλόγου που για ακόμη μία φορά μας απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον κ.Μοσχολούρη Αποστόλη για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε για ακόμη μία φορά, καθώς είναι κοντά μας διαχρονικά αποτυπώνοντας με το φωτογραφικό φακό του όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας! Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή, δυναμική και δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη, υποσχόμενο ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και της κουλτούρας της Κρήτης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!




ΚΡΗΤΙΚΟ ΞΑΘΕΡΙ