Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Προβολή Ντοκιμαντέρ "ΧΡΙΣΤΕΑ". Της Τέσσας Δουλκέρη

Προβολή Ντοκιμαντέρ "ΧΡΙΣΤΕΑ". Της Τέσσας Δουλκέρη
Τρεις γυναίκες, μια δευτεροετής φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ. ( η Αθηνά), μια τεταρτοετής φοιτήτρια του ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος, ( η Στέλλα) και μια πτυχιούχος του ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος ( η Χριστιάνα) εμπιστεύονται στην δημοσιογράφο τη ζωή τους. 
Αναφέρονται στο ιατρικό τους πρόβλημα, τη σχέση τους με την κοινωνία, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, τα όνειρά τους και τις επιτυχίες της ζωής τους όπως η συγγραφή ενός βιβλίου, ο αθλητισμός ή τα χόμπι τους ( π.χ. κιθάρα).


Ένα αισιόδοξο μήνυμα από τρεις γυναίκες με αναπηρία που αναζητούν την ευτυχία (στην προσωπική ζωή) και την επιτυχία ( στην επαγγελματική ζωή), όπως όλες οι γυναίκες και την αποδοχή της διαφορετικότητας τους από όλους και όλες.

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί στη Θεσσαλονίκη στη αίθουσα της Παγκρήτιας Αδελφότητας, Μητροπόλεως 100 ,Α όροφος.[ Διάρκειας 30 λεπτά] Παρασκευή , 7 Απριλίου 2017, ώρα 18.45

Οργάνωση

Από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας και την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ κ. Νίκο Ιντζεσίλογλου ,την καθηγήτρια Παιδιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Α ννα Φαχαντίδου –Τσιλιγκίρογλου,τον π.Κωνσταντίνο Παπανικολάου,υπ. Διδάκτορα του Παν/μιου Winchester και την καθηγήτρια της Επικοινωνίας κ. Τέσσα Δουλκέρη που έχει σκηνοθετήσει και την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ έ χει προβληθεί στο Φεστιβάλ του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ στη Χαλκίδα ,Οκτωβρ. 2016 και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας .
Τηλ. Επικοινωνίας 697785252